Testkezelések Egerben

Cellulit masszázs Egerben:

Mi is a cellulit? A cellulit (narancsbőr) a bőr kötőszöveti állományában megragadt, felhalmozódott salakanyag, ami egymásra rakódva a sejtek közötti hézagot kitöltve kisebb nagyobb göböket képez a bőr felületén.

A cellulit kialakulását és fokozódását elősegítő tényezők:

-koffein, nikotin, alkohol, -szteroidok, -túl fűszeres, túl sós ételek, -tartósítószereket, mesterséges ételszínezékeket tartalmazó ételek, cukros üdítők.

A cellulit masszázs alkalmazása során fokozzuk a nyirokkeringést, ezáltal a szervezet anyagcseréje, méregtelenítése fokozódik, a felhalmozódott salakanyagokat a testünket behálózó nyirokerek segítségével összegyűjtjük, majd ez a nyirok a vérbe ürülve távozik szervezetünkből. E folyamat működéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel.

A masszázst csak kúraszerűen érdemes végezni, hiszen a méreganyagok távozásához idő kell. Első két héten heti három, majd az azt követő három héten, heti két alkalomból áll a kúra. Ezalatt az öt hét alatt intenzív sportolás tilos, mert ehhez a masszázshoz bizonyos izomlazaság szükséges.

A masszázs hatására: Az immunrendszer aktivizálódik, a közérzet javul, már  a 4.-6 alkalom után a bőr szemmel láthatóan simább, feszesebb lesz, a cellulit mennyisége csökken.

Ellen javallat: - fertőző betegség; - terhesség; - daganatos megbetegedések; - vesebetegség, vérzékenység; - trombózis és visszérbetegség esetén nem masszírozunk.

Nyirokmasszázs ultrahanggal, vákuummal és fóliázással
/méregtelenítés és cellulitkezelés/
1   alkalom  9000.- Ft
12 alkalmas kúra 108.000.-Ft
Nyirokmasszázs vákuummal és fóliázás
6500.- Ft
 
Nyirokmasszázs ultrahanggal, vákuummal, fóliázással és hőpaplannal
/méregtelenítés és cellulitkezelés/
1   alkalom 10.000.-Ft
12 alkalmas kúra 120.000.-Ft

Parafango - kezelés Egerben

A föld és a tenger ereje a legújabb aktív összetevőkkel, egyszerű és hatékony kezelés, amely új formát és kondíciót ad a bőrnek!

Centiméterekben mérhető garantált fogyás.

Parafangó testkarcsúsító kezelés
/ultrahanggal és hőpaplannal/
1  alkalom  11000.-Ft
5  alkalmas kúra 55.000.-Ft
10 alkalmas kúra 110.000.-Ft
15 alkalmas + 1 alkalom ajándék  165.000.-Ft

Kombinált kezelés12 nyirokmasszázs+ 5 parafangó 160.000.-Ft

A meleg parafango ( parafinnal kevert tengeri iszap) fokozza testünkben a nyirokáramlást, melynek szerepe a zsírsejtek körüli mérgező anyagok eltávolítása szervezetünkből. A fóliás technika összenyomja a bőrt és tömöríti a lágy zsírszövetet így az feszesebb lesz. A kezelés után ajánlott sok vizet fogyasztani, így átmossuk szervezetünket és további centimétereket veszíthetünk.

Ez az újfajta kezelés lehetővé teszi, hogy csak a szükséges testtájakon alkalmazzuk a pakolást. A kezelés eredményeként a petyhüdt bőr tompor feszesebbé, a has laposabbá válik. A parafango fóliás kezelés célja inkább a centiméterekben, mint a kilókban való fogyás elérése, valamint, hogy feszesebbnek és karcsúbbnak érezzük magunkat.

A paraffinnal kevert iszap mélyen hidratálja a bőrt és javítja a bőrtónust. Striák esetén is jelentős javulás észlelhető, mivel bőrünk feszesebbé válik.

Cellulitisz ellen hatásos:

Az ampullákban található hatóanyagok, parafango melegével kombinálva egymás hatását erősítve bontják le a zsírt és serkentik a folyékony anyagok eltávozását a bőrből.