Rólunk mondták

Már a kezdetektől fogva a Clarissa Kozmetikába járok.Mindig alig várom hogy mehessek, mert a színvonalas kiszolgáláson kívűl, nagyon családias a hangulat. A napi munka során létrejött stressz, a kezelés végére teljesen eltűnik. Az én kedvenc kezeléseim a parafin és a kristálymaszkos kezelések. Eredmény pedig magáért beszél!!!!!!!!!!! Itt meg is ragadom az alkalmat, hogy mindent megköszönjek a kozmetikusoknak. Mindenkinek csak ajánlom a szépségszalont. Sok sikert a szalon összes dolgozójának! Marika.

Szabadosné Marika

2012-2013-ig a Clarissa Szépségszalon tanulója voltam 4 remek kozmetikus mellett! Nem túlzom, ha azt mondom, hogy eddigi életem egyik legjobb éve volt! Nagyon sok hasznosat tanultam mestereimtől, akik profi szinten művelik a szakmát! Tudásuk legjavát adták át, önzetlenül, mindenben segítve, amit még egyszer köszönök szépen Nekik! Mindemellett a légkör nagyon családias, otthonos, hangulatos… mindig olyan érzésem volt és van, mintha haza mennék! Például a karácsonyi díszek, az almás-fahéjas illat, ami átjárja az egész szalont, a forró, finom tea íze, a meleg takaró, amellyel Önök/ Ti is találkozhattok! Ezért is tiszta szívvel ajánlom mindenkinek a szalont, Őket és szolgáltatásaikat!Minden jót és sok szépülni vágyó vendéget kívánok, Nóri!<3 :)

Nagy Nóra

További sok sikert nektek, jó munkát, sok aranyos vendéget! A legjobbak vagytok Egerben! :)

Egri Erika

Nem csak nőknek...Férfiaknak is professzionális szolgáltatás, köszönöm! Visszatérek!

K. G. Gábor

Clarissa Szépségszalon a legjobb kozmetika!! Kedves, baráti hangulatban, legprofibb kozmetikusokkal szépülhetek! Mindig tudják, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrömnek és Klári "boszorkánykonyha" főzetei a legszuperebb természetes hatóanyagú arckrémek!! <3

Szabó Mónika

1993 óta járok a Clarissa Kozmetikába. A régi Traubi szódás reklámszlogennel élve: „Aki egyszer megkóstolta, nem tud leszokni róla.”A szolgáltatás magas színvonalú, a kozmetikusok profik, a légkör pedig családias.Már nem csak én, hanem a gyerekeim is idejárnak.A problémás bőrű fiúknak is csak ajánlani tudom. A hölgyek közvetlensége feloldja a kezdeti ellenérzést, zavart, hogy kozmetikába jár egy férfiember :). Az eredmények azonban mindig meggyőzik őket.

Sné Farkas Szilvia

Több, mint egy évtizede vagyok rendszeres vendége a Clarissa szépségszalonnak. Minden szolgáltatásukat igénybe veszem (masszázs, szolárium, pedikűr, kozmetika, sminktetoválás). Bár már egy pár éve a fővárosban élek, mégis rendszeresen hazajárok hozzájuk.

Bartos Ágnes

1994 óta járok a szépségszalonba. Először csak a kozmetikát próbáltam ki, majd ahogy bővült a szolgáltatások sora (szolárium, masszázs, tetoválás, manikűr, műkörömépítés, pedikűr) természetesen mindent itt veszek igénybe azóta is. A kiváló, tapasztalt szakemberek keze alatt mindig "megfiatalodom" és remélem még nagyon sokáig élvezhetem szolgáltatásaikat!

Bartos Sándorné