Szolárium csokicsővel EGERBEN

Barnulni vágyó vendégeinket a SOLTRON Professzionális szolárium géppel várjuk Egerben. Nem éget, nem sárgít, csak barnít, mindent egészségesen, a „Csokicső” segítségével! Látványos csokibarna bőrszín, mely nem károsítja a természetes kollagén állományt a bőrben, így kevésbé öregíti a bőrt. Mindez a Chocolate Brown cső segítségével, amely az Európai Unió által elfogadott, és javasolt „Csokicső”. 

Fekvő szolárium csokicsövekkel, egyszer használatos (minden vendég után cserélt) takarófóliával, higénikus fertőtlenítéssel. (külön szobában található a szolárium) Egyénileg állítható/kikapcsolható ventillátor a lábtól felfelé és külön az arcra. A meleg hónapokban légkondícionáló is hűti a levegőt.

Professzionális és minőségi, megbízható a szoláriumozás előtti kozmetikumok árusításával is foglalkozunk Egerben. SCIN és Australian Gold kozmetikumai biztosítják, hogy a „napozás” egészséges legyen.

Az UV-fény jótékony hatásai

Jó hír minden nőnek: „A rendszeres szoláriumozás jelentős mértékben csökkenti a méhtestrák kockázatát." – erre a felismerésre jutottak svéd tudósok.
Azoknál a nőknél, akik gyakran járnak szoláriumba, 40%-kal csökkent a méhtestrák kockázata, ellentétben azokkal, akik lemondanak a napozásról és a szoláriumozás használatról. Az említett eredményt – mely nemrégiben jelent meg a British Journal of Cancer című folyóiratban – svéd tudósok tanulmánya igazolja.

Hogyan jutottak erre az eredményre?

„A tudóscsoport arra a tényre alapozott, hogy a szoláriumozással vagy napozással járó magasabb UV-B sugárzás emeli az emberi test D-vitamin szintjét, különösen a téli hónapokban. A D-vitamin, mint ahogy orvosi tanulmányok korábban igazolták, fontos szerepet játszik a sejtek egészségének megőrzésében."

Más források szerint néhány tudós feltételezése szerint minden négy mellrák közül egyet a napfény hiánya okozza. A napsugárzás által kiváltott megnövekedett D-vitamin termelés csökkenti a kockázatot, az UV fény tehát pozitív tényező. Az első világméretű epidemológiai tanulmány eredménye megerősíti azt a feltevést, miszerint kapcsolat áll fenn az UV fény és a mellrák kialakulása között, mégpedig a D-vitamin csökkentheti a mellrák kockázatát.

Az Észak-Kailfornia-i Union City-ben található Rák Központ által 5000 fehér nő részvételével végzett vizsgálat szerint északon több nő hal meg mellrákban, mint a déli területeken.

ÁRAINK

7 perc:

700.-Ft

14 perc:

1.400 Ft

21 perc:

2.100 Ft

50 perces akciós bérlet (7 perc ajándék) 5.700 helyett:

5.000 Ft

100 perces akciós bérlet (14 perc ajándék) 11.400 helyett:

10.000 Ft

150 perces akciós bérlet (21 perc ajándék) 17.100 helyett:

15.000 Ft