A Clarissa szalon csapata

Bótáné Farkas Klára kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

Bótáné Farkas Klára kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

Bótáné Farkas Klára vagyok, 1991-ben végeztem Budapesten, mint kozmetikus és még ebben az évben meg is nyitottam első kozmetikámat egy 10m2-es bérelt helyen. Maximális odaadással és szorgalommal megalapoztam a vállalkozásom, és a szakma iránti szeretetem meghozta eredményét.

1994-ben átköltöztem egy ötször nagyobb lakásba, majd a férjem és a családom támogatásával Szépségszalonná alakítottuk át `98-ban.
2002-ben raktuk ki a Clarissa Szalon cégtábláját, mely az álmom megvalósulását szimbolizálta.

Tanulóképzéssel 1993 óta foglalkozom, azóta már több mint 30 diákot tanítottam meg a kozmetikus szakma gyakorlatára. Mindegyik tanulóm kiváló eredménnyel végzett, de volt közöttük "szakma kiváló tanulója" is.

1999-ben került hozzánk két tanulólány, Ágnes és Orsolya. Szakmai tudásuknak, szorgalmuknak, hűségüknek és kedvességüknek köszönhetően azóta is együtt dolgozunk. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen megbízható és segítőkész kolléganőkkel dolgozhatok együtt, mint Ők.

2004-ben megszereztem a kozmetikus mesteri címet, 2006-ban pedig megkaptam a MOSZI-tól a "kozmetikus szakma kitüntetett oktatója" címet.
2012-ben szalonunk teljesítménye alapján megkapta a "Kiváló GIGI kozmetikusai" elismerést.

A mi szakmánk is rohamosan fejlődik - és a vendégek igényét is kielégítve - szükség van a nyitott szemléletre és az állandó tanulásra, ezért rendszeresen képezzük magunkat.

Megálmodtam egy szépségszalont és a hosszú évek munkájának eredményeképpen megteremtettem a "nyugalom szigetét", ahová a mai rohanó világunkban szívesen térnek be a vendégek megszépülni és testileg/lelkileg feltöltődni.
Tóth Ágnes kozmetikus mester

Tóth Ágnes kozmetikus mester

Tóth Ágnesnek hívnak, 1977-ben születtem. 2000-ben végeztem mint kozmetikus. Iskolámat Budapesten, gyakorlati tanulmányaimat Egerben, a Clarissa Szépségszalonban, Bótáné Farkas Klára "keze" alatt fejeztem be. E gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően azóta is együtt dolgozunk. Klári szakmai tudása, újdonság iránti érdeklődése minket is állandó fejlődésre és új területek felfedezésére sarkallt.

Így az elmúlt 15 évben folyamatos képzéseken vettünk részt. Több masszázs tanfolyamot elvégeztem, valamint 2008-ban kozmetikus mestervizsgát tettem, mint kozmetikus.

2000-ben gyógymasszázs
2004-ben nyirokmasszázs (méregtelenítő és cellulit bontó)
zsírbontó masszázs
parafangó iszapkezelés
2004-ben kéz- és lábápoló szakmunkás vizsgát tettem és azóta kozmetikusként és pedikűrösként is dolgozom.
2008-ban kozmetikus mester lettem.
Hiszem, hogy a minőségi munka, az állandó szakmai fejlődés és újdonságok bevezetése meghozza gyümölcsét, ezt támasztja alá a régi és új vendégek elégedett távozása és újbóli látogatása is.
Szabó Orsolya kozmetikus mester

Szabó Orsolya kozmetikus mester

A nevem Szabó Orsolya, 1981-ben születtem és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy 1999 óta együtt dolgozhatok kollégáimmal. Bátran mondhatom, hogy mindannyian azt csináljuk, amit szeretünk! Kozmetikus végzettségemet 2001-ben szereztem meg Budapesten, szakmai gyakorlatomat Bótáné Farkas Kláránál (mostani főnökömnél) töltöttem. Klári nagy szakmai tapasztalata, kedvessége, megértése nagy hatással volt rám (és tart mind a mai napig). Neki köszönthetem, hogy az lettem, aki...

2004-ben manikűr, pedikűr, műköröm építő végzettségre is szert tettem.
2008-ban megkaptam a kozmetikus mester képesítést is.

Nagyon jó csapat vagyunk mi így hárman, remélem, tudom és hiszem, hogy a jövőben is gyümölcsöző lesz az együttműködésünk.

Miért fontos a rendszeres kozmetikai kezelés?

Az egészség és az általános jóllét elérése és fenntartása érdekében rendkívül fontos, hogy rendszeresen gondoskodjunk testünkről és lelkünkről. A Clarissa szalon olyan szolgáltatásokat nyújt, amely segít abban, hogy ezt a célt elérjük és hosszú távon megtartsuk. A következőkben bemutatjuk, miért fontos rendszeresen igénybe venni a Clarissa szolgáltatásait, és miért nem elegendő csak néhány alkalom.


A Clarissa szolgáltatásai teljeskörű és személyre szabott megoldásokat kínálnak szépségünk és jólétünk számos területén. Mi nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is foglalkozunk. Egy-egy alkalommal csak felületes tapasztalatot tudsz szerezni a szolgáltatásokról, a rendszeres részvétel azonban lehetővé teszi számodra, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki a szakembereinkkel, akik jobban megismerik az egyéni igényeid. 

Az egyszeri vagy ritka részvétel nem nyújt elegendő időt ahhoz, hogy valódi változást érjünk el és hosszú távon fenntartsuk az eredményeket. A Clarissa szolgáltatásainak rendszeres igénybevétele lehetővé teszi, hogy pl. a kezelések maximálisan hatékonyságát kihasználva a krémekben használt hatóanyagok kifejthessék hatásukat. Az ismétlődő találkozások tudjuk garantálni a pozitív változásokat, csak így lehet hosszú távon fenntartani az ideális állapotot. 

A hatóanyagokat megfelelő időben és rendszeresen kell biztosítani a kellő mennyiségben. Eseti alkalommal általában csak rövid távú változás érhető el. 
A Clarissa szolgáltatásai nemcsak a problémák kezelését segítik elő, hanem kiemelten foglalkoznak a megelőzéssel és a szépséged megőrzésével is. A rendszeres részvétel lehetővé teszi, hogy időben felismerjük az esetleges egészségügyi vagy életviteli kihívásokat, még mielőtt azok súlyos problémává válnának. A Clarissa szakemberei tanácsokkal segítenek az egészséges életmód kialakításában. Miközben a tested és a bőröd megújul, egy jó beszélgetés a lelkedet is felemeli, táplálja.

Tehát a Clarissa szolgáltatásainak rendszeres igénybevétele kulcsfontosságú a hosszú távú eredmények eléréséhez. A teljeskörű és személyre szabott kezelések, a tartós változások és a szépségmegőrzés lehetősége, valamint annak tartós támogatása, ill. a motiváció mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szebb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet éljünk. Ne elégedj meg (fél)évente egy-két alkalommal való részvétellel, hanem tartsd fenn az elkötelezettséget és rendszeresen vedd igénybe a Clarissa szolgáltatásait, hogy valódi és hosszú távú változásokat érhess el.