LIFTIN`G Technology

A LIFTIN'G készülék négy fő, nélkülözhetetlen elektrokozmetikai tecnologiát tartalmaz, melyekkel látványos és eredményes kozmetikai kezeléseket végezhetünk.
 
A  négy funkció:
  1. Újgenerációs iontoforézis  /feltöltés. ránctalanítás/
  2. Újgenerációs ultrahang /feltöltés, fiatalítás, ránctalanítás/
  3. Facelifting /az arc izmainak feszesítése/
  4. Mikromasszázs  /méregtelenítés, ödéma csökkentése, izomerősítés/

Újgenerációs iontoforézis


A kozmetikai iontoforézis kezelés egy klasszikus, de a mai napig az egyik leghatékonyabb eljárás a bőr hidratálására, vízben oldódó, illetőleg ionizálható hatóanyagok bevitelére, a bőr táplálására.
A Liftin’G készülékbe a galvánáram jó tulajdonságait megőrizve, egy új áramformát építettünk be, melynek segítségével elkerülhetőek a galvánáramnál megismert mellékhatások.
Ez az egyen áramnak egy speciális, komputerrel vezérelt módosított változata. A kontrollált töltés változtatás helyreállítja a sejtek eredeti töltését, ezáltal hatékonyabbá teszi az iontoforézist, valamint megakadályozza a kivörösödést és a pH-eltolódást.
Az iontoforézis gyorsítja a bőr vér- és nyirokkeringését, oxigén- és tápanyagfelvételét valamint bomlástermékeinek elszállítását. Mivel sok vizet és vízoldékony hatóanyagot képes a bőrbe juttatni, ezért az látványosan feltöltődik, kifeszül, nő a rugalmassága és feszessége.

(önmagában nem, csak komplett kezeléssel kérhető)

Újgenerációs ultrahang


A kisfrekvenciás kozmetikai ultrahangot hatóanyagok bejuttatására, anyagcsere folyamatok élénkítésére, gyulladásos folyamatok csökkentésére alkalmazzuk. A Liftin’G készülékben a bőrtípus függvényében szabályozva van az intenzitás, másrészt a folyamatos ultrahang helyett, impulzusüzemű, pulzáló, modulált (hullámhosszában szabályozott) ultrahangot alkalmazunk.

(önmagában nem, csak komplett kezeléssel kérhető)

Face-lifting

Az arcizmok szoros összeköttetésben vannak az arcbőrrel, így az azonnal követik az izmok mozgását. Az arcizmok állapota és formája hat az arc esztétikai szépségére. Ezért fontos hangsúlyt fektetni az arc izmainak feszességére. A természetes öregedés folyamán izmaink folyamatosan vesztenek volumenükből és az arckontúrok a gravitációnak megfelelően lefelé csúsznak. Az elektromos face-liftinggel arcizmainkat edzésnek vetjük alá, igy arcunk lassabban öregszik, az öregedés folyamatát lassítjuk, az edzett izmok részben vagy egészben regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.

Mikromasszázs


A Liftin’G készülék mikromasszázsa során lüktető elektrosztatikus mezők kialakításával hatunk a bőr- és a bőr alatti kötőszövet működésére. Ez a rezgés, azaz oszcilláció más terápiás formákkal ellentétben kifejezetten kíméletesen hat és bejut a különféle szöveti rétegekbe (bőr, kötő szövet, zsírszövet, izmok, vér- és nyirokedények). A kezelés nem invazív, nem traumatikus, gyengéd módszerének köszönhetően már nagyon korai szakaszban is alkalmazható, pl. egy sérülés vagy operáció után. A mélyen a szövetekbe jutó rezgések az összehúzódás elernyedés segítségével edzik az arc izomzatát, így feszesen tartják azt. A kollagéntermelés és a sejtek regenerálódásának serkentésével a bőr megtartja fiatalos kinézetét. Az eljárás eredményesen alkalmazható: ödéma csökkentésre, nyirokfolyadék normalizálására, fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, sebgyógyulás elősegítésére, eritéma csökkentésre, szem körüli karikák-, ödémák csökkentésére, sejtanyagcsere aktivizálására, izomerősítésre, izomgörcs lazításra.

ÁRAINK (komplett kezelésekre)

Arc: mikromasszázs + face lifting + ultrahang + masszázs

24.000 Ft

Arc+dekoltázs:

31.000 Ft

Mikromasszázs:

6.000 Ft

Face-lifting kezelések után:

8.000 Ft

Face-lifting önmagában:

8.000 Ft

LIFTIN'G gépünkkel nagyon sok fajta kozmetikai kezelést tudunk végezni személyre szabottan és bőrtípusnak megfelelően. Bármilyen Gigi kezeléssel kombinálható , kérhető 1 funkció vagy 3 funkció is egyszerre, de legjobb ha tanácsot kérsz, ha nem tudod eldönteni, hogy neked és a te bőrödnek mi a legjobb.