Évszak tipjje: TAVASZ

Évszak tipjje: TAVASZ

Tavasszal az ajánlott bőrápolási kezelések között szerepelhetnek a hidratáló és regeneráló arckezelések, mivel a téli hideg, száraz időjárás hatására a bőrünknek szüksége lehet az extra hidratálásra és regenerálásra. A tavasz bevezetésével a napsütés és az enyhe időjárás hatására azonban a bőrünknek ki lehet téve a napfénynek, így fontos az UV-sugárzás elleni védelem is. Az arcra és testre egyaránt javasolt az SPF tartalmú napvédő termékek használata, hogy megvédjük a bőrünket az idő előtti öregedéstől és a napégéstől.

Tavasszal az arcbőr általában zsírosabbá válik, ezért a szabályzó, tisztító és mélytisztító kezelések is ajánlottak lehetnek, hogy megakadályozzuk az aknék és a bőrhibák kialakulását. Akinek viszont szárazabb, víz-és zsírhiányos  a bőre, akkor pedig javasoljuk a feltöltő-bőrmegújító kezeléseket.

Emellett tavasszal ajánlott lehet a bőrradírozó, peeling és frissítő kezelések elvégzése, hogy eltávolítsuk a bőr felső rétegének halott sejtjeit, és így a bőrünk simább és ragyogóbb legyen. 

 

Végezetül - évszaktól függetlenül - egy kényeztető arc, vagy testmasszázs mindig jól jöhet.

 

Érdemes azonban személyre szabni a kezeléseket, és a Clarissa szakembereivel konzultálni az adott bőrtípus és bőrproblémák figyelembevételével. 

spring face

Vissza