Arcradírok

 

Arcradírok

Ester C rizs peeling - Regular peeling - New Age peeling - Enzimatikus peelingzselé - Derma Clear hámlasztó korong

New Age arcradírozó zselé 180 ml

Gyengéd arcpeeling finom propiléngolyócskákkal, minden bőrtípusra. A bőrt gyengéden és kíméletesen szabadítja meg a felületi elszarusodott részektől és elhalt hámsejtektől. Használata után sima és bársonyos lesz a bőr.

Ester C rizs peeling
200 ml

Egyedi por alapú selyem peeling, mindennapi használatra! Gyengéden, irritáció mentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Világosítja és kiegyenlíti a bőr tónusát. Egyedi fiatalító komplex, hatékonyan simítja a bőr szerkezetét. A fakó elhalt szarusejtek eltávolítása a bőrt ragyogóvá, élettelivé teszi. Hatóanyagai feltöltik a bőrt vitaminokkal, ásványi anyagokkal. 

Regular peeling 75ml

Lágy, dörzsanyagmentes intenzív peeling normáltól zsíros bőrig. Kíméletesen, de nagy hatékonysággal távolítja el az elhalt hámsejteket.

Enzimatikus peelingzselé 150ml

A legérzékenyebb bőrökre is alkalmazható papain enzimet tartalmazó lágy zselé. Kíméletessége mellett rendkívül hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket és sejttörmelékeket a pórusok mélyéről is!

Derma Clear hámlasztó korong

A Derma Clear mélytisztító peeling korong széleskörű, gazdaságos megoldást nyújt a zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrtípusok ápolására, gyógyítására. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, meggátolja a mitesszerek és pattanások kialakulását, csökkenti a gyulladásokat.

vissza