Munkaidőn kívül - életképek

A képekre kattintva tovább lapozhatod a teljes albumot.


Virtuális barangolás a szalonban

Kattints a képre és nézz szét nálunk! A nyilak, vagy az egér mozgatásával tudod bejárni a szépségszalont.

Kattints a - és a földgömb közötti 4 nyilas ikonra a teljes képernyős nézethez!  

Lányok munka közben

1998 óta dolgozunk együtt, összeszokott csapatként, féltékenység nélkül, 100%-os bizalommal, egymást kiegészitve.


A szépségszalon

Napi 12 órás nyitvatartás 8-20 óráig, Hozzátok alkalmazkodva. A kozmetika nyitvatartási ideje alatt (munkanapokon) soha nincs zárva. Könnyen megközelitheted az egri szalont, mely előtt ingyenesen parkolhatsz.


Smink

Vállaljuk bármilyen alkalomra való smink elkészítését - legyen az ballagás, eljegyzés, szilveszter, bál, esküvő; vagy akár fotózásra. Egyénre szabott sminkek a Clarissában, Egerben. 


Clarissa szépségszalon

Életképek a szalon életéből és a szabadidőnkben eltöltött közös percekről. Jó barátságban a munkában és azon is túl! Ezt a harmóniát értékelitek oly sokan...


Szolárium

A SOLTRON Professzionális szolárium gép nem éget, nem sárgít, csak barnít, mindent egészségesen, a „Csokicső” segítségével! Látványos csokibarna bőrszín, mely nem károsítja a természetes kollagén állományt a bőrben, így kevésbé öregíti a bőrt. Mindez a Chocolate Brown cső segítségével, amely az Európai Unió által elfogadott, és javasolt „csokicső”. 


A masszázs szoba

Nyugodt körülmények közt választhatsz az alábbi masszászfajták közül: Teljes testmasszázs, alap masszázs, részmasszázsok, hátmasszázs, karmasszázs, lábmasszázs, mellkasmasszázs, hasmasszázs. (az egyes masszázsfajták leírása itt)


GIGI kozmetikumok

A professzionális GIGI kozmetikumok kipróbálhatóak, megrendelhetőek, megvásárolhatóak a Clarissa Szépségszalonban. Személyre szabott szaktanácsadás a legjobb hatás elérése érdekében.