Cry baby

Ismerkedj meg a Cry Baby Mascarával egy új szempilla kezeléssel, amely átmenet a tartós szempillafestés és a műszempilla között.

Nincs olyan hölgy, aki ne szeretne hosszú, dús, szépen göndörödő, intenzív színű, vízálló szempillákat.

A megoldás már Egerben is elérhető!

A Hollywoodi típusú sztár-szempillákat kínáljuk Neked: vonzóan dús, természetes és könnyen kezelhető szempillák.

A forradalmian új, profi szempilla kezelés révén a szempillák volumene mintegy 30- 50%-al növekszik, a szempillák hosszabbá, dúsabbá, göndörebbé válnak, hangsúlyosabb színt kapnak. A termék ráadásul 100%-ig víz, gőz, izzadság- és elkenődés álló, lagalább 2-4 hétig megőrzi szépségét. Az eljárást a Cry Baby által képzett és tanúsított professzionális szakember végezheti csak. Ilyen szakembert a Clarissa Szalonban is találsz, aki 1,5 óra alatt elkészíti álmaid szempilláit. (a képgaléria oldal alján megnézheted a vendégeinkről készült képeket, rákattintva kinagyítva is)

A szempillafestéket egyénre szabva keverjük ki minden kedves ügyfél számára saját igényeik szerint, hogy vendégeik a kívánt kinézetet lássák viszont a tükörben, a természetestől a stílusosan elbűvölőig, különböző színekben (fekete, kék, barna, lila).

Nem valószínű, hogy láttál már hasonlót! Ne hezitálj, próbáld ki elsőként Egerben a világsikert, az új, szakszerű eljárás útján alkalmazott Cry Baby szempilla-sminkünket!

Ára: 8.000 Ft
Újrafestés 3 héten belül: 6.000 Ft

KINEK AJÁNLJUK A Cry Baby SZEMPILLAFESTÉST?

  • Mindenkinek,aki szeretné elkerülni a mindennapos szempillafestés rutinját, nem akarja,hogy szempillaspirálja elkenődjön
  • Akinek nincs ideje a mindennapos szempillasminkelésre
  • Akik aktív életvitelt folytatnak
  • Akik szeretnének intenzív színezettséget (fekete, kék, barna, lila) szempilláiknak
  • Akik szeretnének TERMÉSZETES kinézetet biztosítani szempilláiknak
  • Akik szeretnének VÍZÁLLÓ szempillafestéket fürdőzés vagy nyaralás során
  • Akik rendszeresen sportolnak és szeretnének IZZADÁS- és KÖNNYÁLLÓ szempillafestéket
  • Akik szeretnék kihangsúlyozni az alsó szempilláikat is
  • Akik szemüveg viselése vagy bármely más ok miatt nehezen tudják kifesteni a szempillájukat
  • Akik különleges alkalmak, rendezvények alkalmával szeretnének alkalmi szempillafestéket

Mennyire lesz tartós a Cry Baby Macara?
Megfelelő ápolás esetén a Cry Baby Mascara minimum 2-4, de akár több hétig is tartós marad. Fokozatosan kopik le az eredeti szempillánkról, 2-4 hét alatt. Ha szeretné fenntartani a szempillák szép kinézetét, javasoljuk, hogy 2-4 hetente végeztesd el az utóretusálást.

Mennyire teszi dússá a Cry Baby Mascara a szempillákat?
A Cry Baby Macara általában 30-50%-al növeli meg a természetes szempillák térfogatát. Úgy lett kialakítva, hogy a szempilláid sűrűbbé, dúsabbá és hosszabbá tegye. Víz- és elkenődés álló.

Mennyire hosszabbítja meg a Cry Baby Mascara a szempillákat?
A Cry Baby Mascara alkalmazásával a szempillák általában 30-50%-al látszanak hosszabbnak. (a képgaléria oldal alján megnézheted a vendégeinkről készült képeket, rákattintva kinagyítva is)

Milyen időközönként csináltassam meg a Cry Baby Mascara sminket?
Sok vendég először valamilyen különleges alkalomra vagy nyaralásra kéri a Cry Baby sminket, és legtöbbjüknek annyira megtetszik, hogy utána is szeretnék fenntartani a szép kinézetet. Kettő-négy hetente történő ismételt alkalmazással fenntartható a szempillák tartósan friss és új kinézete.

Különleges alkalmak, események előtt mennyi idővel kell feltenni a Cry Baby Mascarát?
A Cry Baby Mascara alkalmazása történhet a különleges esemény napján, ezzel együtt azt javasoljuk, hogy inkább az esemény előtt 4 nappal végeztesd el az eljárást. Ezáltal biztosítva lesz a smink számára a kellő száradási idő és a legtökéletesebb üde kinézet.

Használhatjuk a normál szempillaspirál készítményt a Cry Baby Mascara féltartós szempillaspirál felületére?
Nem. A Cry Baby Mascara mellett nincs szükség normál szemspirál használatára. Miután Cry Baby Mascara elkezd lekopni, használhatunk víz alapú lemosható sminket. A petróleum alapú sminkkészítmények megtörhetik a Cry Baby Mascarát, ezzel megrövidítve az élettartamát. A Cry Baby Mascarával együtt kizárólag lemosható szempillaspirált használjunk, bár néhány alkalmazás után ezek is vastaggá, darabossá és fakóvá tehetik a Cry
Baby Mascarát. A legjobb megoldás tehát az erre kifejlesztett Cry Baby szempillaspirál.

Amennyiben szeretnél szempillaspirált használni, az egyetlen javasolt sminkforma a tápanyagokkal dúsított Cry Baby szempillaspirál, melyet a Cry Baby szakemberétől vásárolhat meg. A Cry Baby szempillaspirál mindennapi szempillasminkként is alkalmazható.

A Clarissa vendégeiről készült fotókra kattints rá és nézd meg kinagyítva!


Videó a Cry Baby Mascaráról: