Bótáné Farkas Klára - Kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

 

Bótáné Farkas Klára - Kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

Bótáné Farkas Klárának hívnak és Egerben születtem. 23 évesen (1991-ben) végeztem Budapesten, mint kozmetikus. Szakoktatóm Egerben Környei Jutka volt. 1991-ben meg is nyitottam első kozmetikámat, mely egy 10m2-es bérlemény volt. Maximális odaadással és szorgalommal próbáltam üzletemet bevezetni. A szakma iránti szeretetem meghozta eredményét és 1994-ben átköltöztem egy 50m2-es lakásba, még szintén bérlőként.

A kozmetika felvirágoztatása eredményeképpen 1998-ban sikerült megvenni a lakást. Ezután következett a lakás szépségszalonná való átalakítása. Ebben férjem és családom is sokat segített és csak az Ő támogatásukkal valósulhatott meg. 2002-ben készítettem el a Clarissa Szalon cégtábláját, mert akkor értem el azt a minőségi szintet, amit megálmodtam. 

Tanulóképzéssel 1993 óta foglalkozom, eddig 25 diákot tanítottam meg a kozmetikus szakma gyakorlatára. Mindegyik tanulóm kiváló eredménnyel végzett és még volt közöttük a "szakma kiváló tanulója" is. 1999-ben került hozzánk két tanulólány, Ágnes és Orsolya, akiket nagyon megszerettem. Szakmai tudásukkal kiérdemelték, hogy azóta is együtt dolgozunk családias légkörben. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen megbízható és kedves, segítőkész kolléganőkkel dolgozhatok együtt, mint Ők. 

2004-ben megszereztem a kozmetikus mesteri címet, 2006-ban pedig megkaptam a MOSZI-tól a "kozmetikus szakma kitüntetett oktatója" címet.
2012-ben szalonunk teljesítménye alapján megkapta a "Kiváló GIGI kozmetikusai" elismerést.

Rohamosan fejlődő világunkban megpróbálom a vendégek igényét állandóan kielégíteni, ezért folyamatosan képzéseken veszek részt-

Megálmodtam tehát egy szépségszalont és a hosszú évek munkájának eredményeképpen megteremtettem a "nyugalom szigetét", ahová a mai rohanó világunkban szívesen térnek be a vendégek egy fárasztó nap után megszépülni és testileg/lelkileg feltöltődni.

Clarissa Szépségszalon, Eger

vissza