Clarissa szalon csapata

Bótáné Farkas Klára - Kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

Bótáné Farkas Klára - Kozmetikus mester, kitüntetett kozmetikus oktató

Bótáné Farkas Klárának hívnak és Egerben születtem. 23 évesen (1991-ben) végeztem Budapesten, mint kozmetikus. Szakoktatóm Egerben Környei Jutka volt. 1991-ben meg is nyitottam első kozmetikámat, mely egy 10m2-es bérlemény volt. Maximális odaadással és szorgalommal próbáltam üzletemet bevezetni. A szakma iránti szeretetem meghozta eredményét és 1994-ben átköltöztem egy 50m2-es lakásba, még szintén bérlőként.

tovább

Tóth Ágnes - Kozmetikus mester

Tóth Ágnes - Kozmetikus mester

Tóth Ágnesnek hívnak, 1977-ben születtem. 2000-ben végeztem mint kozmetikus. Iskolámat Budapesten, gyakorlati tanulmányaimat Egerben, a Clarissa Szépségszalonban, Bótáné Farkas Klára "keze" alatt fejeztem be. E gyümölcsöző együttműködésnek köszönhetően azóta is együtt dolgozunk. Klári szakmai tudása, újdonság iránti érdeklődése minket is állandó fejlődésre és új területek felfedezésére sarkallt.

tovább

Szabó Orsolya- kozmetikus mester

Szabó Orsolya- kozmetikus mester

A nevem Szabó Orsolya, 1981-ben születtem és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy 1999 óta együtt dolgozhatok kollégáimmal. Bátran mondhatom, hogy mindannyian azt csináljuk, amit szeretünk! Kozmetikus végzettségemet 2001-ben szereztem Budapesten. Szakmai gyakorlatomat Bótáné Farkas Kláránál (mostani főnökömnél) töltöttem. Klári nagy szakmai tapasztalata, kedvessége, megértése nagy hatással volt rám (mind a mai napig).

tovább