Az évszak tippje

Hogyan ápoljuk bőrünket ősszel és télen?

A nyári időt követően leggyakoribb problémát a ráncok megjelenése, elmélyülése, a pigmentfoltok kialakulása jelenti, de emellett mindenki tapasztalja magán a bőr általános minőségromlását és vízvesztését is. A káros napsugarak, a klóros víz és szél, az izzadás megviseli a bőrünket. Víztartalma csökken, fakóvá és durva tapintásúvá válik és száraz, hámló területek jelennek meg rajta.  Ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk arcbőrünk tisztítására és táplálására, valamint az időben elkezdett arckezelésekre. A regeneráció elengedhetetlen része a jelentős folyadékbevitel, de nem maradhat el a megfelelő bőrápolás sem.

Első lépésként télen soha ne használjunk szappant a bőrünk  tisztítására, hanem cseréljük fel szappan mentes szappanra, ami zselé állagú, de lehet krémes állagú is. Az alapos arcradírozást se felejtsük el heti 1x. Érdemes a nyári "könnyű" krémeinket  egy erőteljesebb vitaminos, ránctalanító hidratáló krémre lecserélni , éjszakára pedig zsírosabb, de a pórust nem eltömörítő terméket választani. Érdemes természetes hatóanyagtartalmú krémeket választani, ilyenek pl. a vitaminok, növényi őssejtek, kollagén, hyaluronsav stb. Érdemes olyan szépségkezeléseket kipróbálni mint a mezoterápia/elektroporáció/, rádiófrekvencia, ultrahang, iontoforézis és stb. Az őszi megújulás első lépése, hogy megszabaduljunk a pajzsszerű hámrétegtől, ami gátolja a hatóanyagok felszívódását,  és egy alapos bőrtisztitás,  akinek szükséges, hogy megszabaduljon a mitesszerektől, pattanásoktól. A bőrtipusnak megfelelő hámlasztások a legjobb megoldás az arcbőr megújítására.  Aztán jöhet az egyénra szabott hatóanyagkoktél a megfelelő kezeléssel és bőrünk újjáéled, visszanyeri feszességét és ragyogását.

Javasoljuk kezeléseink közül az ESTER C, BIOPLAZMA, PLAZMA G, MEZOTERÁPIA  és feltöltő, vagy prémium kezeléseinket, melyekről többet olvashatsz honlapunkon a www.clarissaeger.hu oldalon.

Forrás: gigicosmetic.hu